Španjolski mediji poput dnevnika As u Luki Modrića vide jednog od glavnih krivaca za razočaravajući poraz kod Villarreala…

Igra Reala posljednjih godina ovisi o raspoloženju hrvatskog 30-godišnjeg veznjaka, a ako ga nema na terenu ili igra slabo, pate i rezultati. Još jednom se to potvrdilo u nedjelju protiv Villarreala. Modrić je izgubio loptu prilikom jedinog pogotka na utakmici i španjolski mediji su ga proglasili jednim od glavnih krivaca za poraz.

‘Jedna od njegovih najgorih utakmica ove sezone. Bruno mu je ukrao loptu i to je dovelo do pogotka. Nije pronalazio prostora za disanje zbog pritiska Villarreala, a niti prilike za dodavanja Baleu, Benzemi i Cristianu,’ piše dnevnik As u članku o ocjenama igrača Reala, kojeg je naslovio: ‘Brodolom BBC-a i Modrića’.

‘Nismo dobro počeli. Ušli smo u utakmicu slabo. Moramo ići dalje i nastaviti se boriti. Pet smo bodova iza, ali nastavit ćemo se boriti. No propustili smo dobru priliku. Tužni smo. Moramo dobiti sljedeće dvije utakmice i završiti dobro godinu. Nadajmo se da ćemo biti bolji u 2016. godini,’ izjavio je Luka Modrić nakon susreta.

Među krivcima za poraz našao se i trojac iz napada: Benzema, Bale i Ronaldo, koji je nakon trpanja protiv Malmoa pokazao svoje razočaravajuće lice.

Real sada gubi za Barcelonom i Atletico pet bodova na vrhu Primere./HMS/