Iako se činilo da će Juventus na sebi svojstven način odraditi utakmicu s Manchester Unitedom, uzeti taj bod koji im je dovoljan za potvrdu drugog kruga, Jose Mourinho i njegove trupe imale su drugačije planove.

I naposljetku su crveni vragovi slavili rezultatom 2:1 nakon šokantnog preokreta u završnim minutama susreta.

Juve je u vodstvo došao preko Cristiana Ronalda u 65., Portugalac je zabio sjajnom volejčinom nakon lijepe duge lopte Bonuccija, ali prvo Mata u 86., a onda Alex Sandro (na kraju je njemu pripisan autogol) u 90. donijeli su engleskoj momčadi veliki skalp u Torinu.

U skupini G aktualni europski prvak Real Madrid je bez Luke Modrića na gostovanju u Češkoj rutinski pobijedio Viktoriju Plzen sa 5:0.

"Kraljevski klub" je već u prvom dijelu zabio četiri gola, a u nastavku još jedan. Strijelci su bili Karim Benzema (21, 37), Casemiro (23), Gareth Bale (39), Toni Kroos (67).

U skupini E Bayern München Nike Kovača je na Allianz Areni pobijedio AEK sa 2:0, a oba gola je zabio Robert Lewandowski. Prvi pogodak poljski napadač je zabio u 31. minuti iz kaznenog udarca, a za 2:0 je zabio u 72. minuti.

U skupini F Manchester City je deklasirao Šahtar sa 6:0, no susret je obilježio nevjerojatni previd mađarskog suca Viktora Kassaija i njegovih pomoćnika.

"Građani" su poveli u 13. minuti golom Davida Silve, međutim najzaslužniji za pogodak bio je Riyad Mahrez koji je na krilu 'polomio' gostujuću obranu, a potom uputio oštru prizemnu loptu u kazneni prostor.

Susret je obilježio događaj iz 24 minute kada je Kassai poklonio kazneni udarac domaćinu. Raheem Sterling je odglumio prekršaj, mađarski sudac 'nasjeo' i pokazao na bijelu točku, a kazneni udarac je sigurno realizirao Gabriel Jesus.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika, ako ih je uopće i bilo, razriješio je Sterling golom u 50. minuti utakmice. Na 4-0 je povisio Jesus u 73. minuti golom iz još jednog jedanaesterca, među strijelce se upisao i Mahrez u 83. minuti, da bi golijadu zaključio Jesus svojim trećim golom na utakmici.

U drugom susretu Lyon i Hoffenheim su odigrali 2:2 premda je domaćin imao 2:0 i igrača više. Jedan od tvoraca preokreta bio je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

"Lavovi" su poveli u 20. minuti golom Nabila Fekira iz akcije u kojoj je domaćin tri puta opasno prijetio, a tek je Fekir zabio. Prvo je Mendy pogodio vratnicu, potom je Ndomdepe pucao, Oliver Baumann obranio, da bi Fekir iz trećeg pokušaja pospremio loptu u mrežu. Osam minuta kasnije već je bilo 2-0. Ndomdele je pucao, a lopta je pogodila njemačkog stopera, promijenila smjer i završila u golu.

U 51. minuti gosti su ostali s igračem manje, nakon što je isključen Kasim Nuhu, no u 65. minuti su se golom Andreja Kramarića vratili u život. Hrvatski napadač je povukao loptu gotovo s centa i udarcem s ruba kaznenog prostora svladao Anthonyja Lopesa, prenosi Hina. Neumorni Nijemci su u trećoj minuti nadoknade uspjeli izjednačiti, a u akciji je sudjelovao i Kramarić. Hrvatski reprezentativac je ubacio iz slobodnog udarca, Joelinton prebacio glavom na drugu vratnicu, gdje je Pavel Kaderabek zabio za 2-2.