U Bosni će danas prije podne će prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postupno razvedravanje tijekom dana. U Hercegovini vedro. Vjetar u Bosni slab do umjeren istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevna temepratura od 5 do 11, na jugu od 12 do 16 stupnjeva.

U ponedjeljak 1. ožujka bit će sunčano, vjetar će biti slab do umjeren istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu  do 6, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 16 stupnjeva.

U utorak 2. ožujka bit će sunčano. U jutarnjim satima u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 6, a dnevna od 9 do 13, na jugu do 16 stupnjeva.

U srijedu 3. ožujka bit će sunčano. U jutarnjim satima u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 0 do 4, na jugu do 7, a dnevna od 11 do 16 stupnjeva.

U četvrtak 4. ožujka sunčano. U jutarnjim satima u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Jutarnja temperatura od 0 do 4, na jugu do 7, a dnevna od 10 do 16 stupnjeva, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.