Članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Rama su na sinoć održanoj sjednici jednoglasno usvojili odluku da Slavko Bilić, ujedno i predsjednik HDZ-a BiH u Rami, bude kandidat HDZ-a BiH za načelnika Općine Prozor-Rama na predstojećim Lokalnim izborima, koji će biti održani 6. listopada 2024. godine.

Iza g. Slavka Bilića stoji višegodišnje političko iskustvo kao općinskog vijećnika, a već pet godina je zastupnik u Skupštini HNŽ-a, a u trenutnom sazivu Skupštine HNŽ-a obnaša dužnost predsjednika Kluba hrvatskih zastupnika.

„Zahvaljujem Općinskom odboru na ukazanoj časti i povjerenju. Želim djelovati sa svim dobronamjernim ljudima, dati svoj doprinos u izgradnji uspješne lokalne zajednice, na dobrobit svih njezinih stanovnika. Uvjeren sam da sa svojim dosadašnjim iskustvom mogu raditi na otvaranju Rame s novim projektima uz podršku svih razina vlasti.  Naša općina ne smije biti jedna od najnerazvijenijih u državi, a istovremeno imati najveći proračun po glavi stanovnika.

Pozivam sve koji ne žele nova zaduženja naše općine, nova iseljavanja, da nam se pridruže u borbi za bolje sutra svih nas“, izjavio je g. Bilić.