Kombi s petero školske djece sletio je s ceste oko 13.20 sati u Sitnom Gornjem kod Splita, no prema prvim informacijama nema teže ozlijeđenih, doznaje se u splitskoj policiji i klinici za dječju kirurgiju gdje su djeca zaprimljena nakon nesreće.

Kako je rekla Sanja Nazlić iz splitske policije za sada se samo točno zna kada se i gdje dogodila ta prometna nesreća, dok o uzrocima još ne žele govoriti.

Tijekom popodneva će na mjestu događaja biti obavljen očevid kako bi se utvrdio razlog nesreće. Za to vrijeme na mjestu nesreće se promet odvija jednim kolničkim trakom, dodaju u policiji.
 


Osnovnoškolska djeca iz škole Srinjine bila su u kombiju s vozačem koji ih svakog radnog dana kupi po okolnim mjestima i vozi u školu.

"Sva su djeca u dobrom općem stanju. Imaju minimalne tjelesne ozljede, uglavnom se radi o udarcima i nema teških tjelesnih ozljeda", kazao je predstojnik Klinike za dječju kirurgiju splitske bolnice Zenon Pogorelić.

Dodao je da će djeca biti "obrađena, kratko zadržana i opservirana te nakon dijagnostičke obrade ukoliko sve bude u redu najvjerojatnije otpuštena kućama".