Nakon sramotnog ponašanja u utakmici protiv Tottenhama, Cristiano Ronaldo potjeran je iz momčadi Manchester Uniteda, a trener Erik ten Hag donio je i konačnu odluku što se tiče daljnjeg postupanja s Portugalcem.

Cristiano Ronaldo neće zaigrati protiv Chelseaja u subotu, međutim njegova budućnost u Manchester Unitedu čini se da ipak nije upitna.

"Na Ronalda ne računam za utakmicu ovog vikenda, ali ostaje važan dio momčadi za nastavak sezone. Trenutno nije s prvom momčadi, trenira odvojeno kako bi spremno dočekao utakmicu protiv Sheriffa idućeg tjedna," izjavio je trener kluba s Old Trafforda.

Naravno, mnogi se pitaju kolika je trenutačna vrijednost Portugalca nakon svih ispada i problema koje je imao u posljednje vrijeme. Brojke se poprilično mijenjaju. Transfermarkt trenutnu Ronaldovu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura, a ispod tog iznosa bio je tek kao 19-godišnjak, bilo je to 2004. kada je vrijedio 18 milijuna eura.

Potkraj kolovoza 2021., kada je drugi put u karijeri stigao na Old Trafford, vrijednost mu je iznosila 45 milijuna eura.

U tekućoj sezoni, u kojoj je postigao tek dva pogotka, vrijednost je naglo pala, a s obzirom na teške dane ispred njega, dodatan pad očekuje se u narednim mjesecima.