Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo na Instagramu se javio s odmora.

Objavio je fotografiju s plaže na kojoj uživa na ležaljci s kokosom u ruci, odjeven samo u minijaturne kupaće gaće, a pogled na njegovo isklesano tijelo raspametio je milijune obožavatelja.

Fotka je u prvih sat vremena od objave imala preko tri milijuna lajkova, a sada ih je više od 10, no broj neprestano raste. To i nije neko iznenađenje, s obzirom na to da je slavni Portugalac već nekoliko godina najpraćenija osoba na društvenoj mreži s gotovo 400 milijuna sljedbenika, prenosi Showbuzz.hr.

Nogometaš se trudi biti aktivan na Instagramu, a njegove pratitelje uz ovakve golišave prizore, posebno vesele i fotke na kojima pozira s lijepom zaručnicom Georginom Rodriguez i djecom.

Inače, Ronaldova draga nedavno se našla na meti kritika vlastite obitelji. Njezin ujak, koji ju je odgojio, tvrdi da je zla osoba i da je napustila obitelj otkako je s nogometašem, a cijela drama odvila se uoči premijere njezina docu-realityja "I am Georgina" koji ovaj tjedan stiže na Netlifx.

Georgina i Ronaldo u posebnom su fokusu javnosti i otkako se doznalo da čekaju blizance, a fotka kojom su objavili trudnoću zamalo je srušila Instagram te je sa preko 30 milijuna lajkova postala najpopularnija objava u 2021. godini.