Cristiano Ronaldo je imao veoma uspješnu sezonu i odlučio se počastiti zbog svog uspjeha.

Kupio je sebi vrhunski privatni avion od 19 milijuna dolara.

U pitanju je Gulfstream G200 model, koji je originalno nosio naziv Astra Galaxy. Kao prvijenac tvrtke, ovaj avion bio je rezultat donekle rizičnog partnerstva dvije tvrtke.

Novi model ovog aviona dizajniran je da bude veoma efikasan i funkcionalan, dok svojim putnicima pruža najveći nivo komfora.

Ima najmoderniji kokpit, dok je njegova aerodinamika toliko moćna da redefinira performanse i sposobnosti super-midsize business aviona. Enterijer je naravno luksuzan, u svijetlim tonovima, izoliran od buke i dovoljno udoban da vam let oko čitavog svijeta nikako ne bi smetao, već biste se nadali da traje što duže.

U njemu ima dovoljno mjesta za osam putnika i dva člana posade, a svaki detalj njegovog dizajna je besprekorno i marljivo promišljen. U dizajnu poput ovog, nijedna sitnica ne smije promaći budnom oku dizajnera, jer se kreira za klijentelu koja daje veliki novac kako bi dobili ono što žele.

Kako saznajemo, Ronaldo je svoj novi avion prvi put pokazao tijekom svog putovanja u London, kada je išao na premijeru filma. Ova sportska zvijezda zaista zna uživati u životu - podsjetimo se, on je skoro predstavio i svoju liniju obuće i asesoara, a često ga možemo vidjeti u brojnim kampanjama luksuznih brendova.

Nakon svog truda i rada, on je postigao dosta toga u nogometu i naučio cijeniti onu ljepšu stranu života.