Ponosni roditelji šestorki postali su sa svojom djecom zvijezde novog reality televizijskog programa. Šestorke su dobili 2010. godine, a sada pred kamerama pokazuju kako uspijevaju uskladiti brak, posao i šestero zahtjevnih mališana.

Mia i Rozonno McGhee i šestorke su postali poznati kada je Mia na Facebooku objavila njihovu zajedničku fotografiju zbog koje ih je u goste pozvala i slavna Oprah.

Vidjet ćemo kako je to kada šest beba plače u isto vrijeme

Premijera prve epizode 'Šest malih McGheeja' zakazana je za 15. prosinca, a gledatelji će saznati kako je to kad šest beba krene plakati u isto vrijeme. Mia i Rozonno iz Ohia zaljubili su se još u srednjoj školi, a nikad nisu mislili da će jednog dana biti roditelji šestorki, piše Daily Mail.

Njihov tipičan dan danas počinje u 5.30 sati. Za svaki dijete imaju kratki opis, pa je tako Josiah lukav i jako pametan, Madison je šaljivica, Olivia je kraljica drame, a Isaac pokušava biti šef. Elijah je velik i on to zna, a Rozonno Mlađi je 'tvrd orah'.

Zajedno doma, zajedno i na poslu: 'Uopće nije lako'

Mia je potaknula muža da pokrenu vlastiti posao, pa sam sad puno lakše podnose financiranje velike obitelji, ali situacija nije uvijek laka.

- Živjeti zajedno i raditi zajedno uopće nije lako - tvrdi Rozonno.