Zlatan Ibrahimovic senzacionalno je odlučio napustiti AC Milan manje od tri mjeseca nakon povratka u ovaj klub, piše Daily Mail, navodeći kao izvor talijanski Sport Mediaset.

Ibrahimović namjerava napustiti crveno-crne u besplatnom transferu u lipnju, a razlog je nezadovoljstvo nedavnim otpuštanjem sportskog direktora Zvonimira Bobana!

Upravo se Boban smatra ključnim čovjekom u dovođenju tj. vraćanju Ibre u klub sa San Sira, za koji je već nastupao između 2010. i 2012. godine.

Odlaskom Bobana, Ibrahimović je odlučan napustiti Milan već ovog ljeta, umjesto ljeta 2021., kako mu piše u ugovoru.

Navodno je ova odluka čvrsta i nepovratna i trebala bi iznenaditi direktora Rossonera Ivana Gazidisa, ali je teško vjerovati kako on ne računa s takvom mogućnosti.

Ibrahimović je nakon izbijanja pandemije koronavirusa u Italiji odletio s obitelji u Švedsku, gdje ima dovoljno vremena za razmišljanje o budućnosti.

Hoće li Ibrahimović doista okončati svoju najnoviju avanturu u Milanu nakon samo deset službenih utakmica, bit će poznato najranije po njegovu povratku u Italiju. Međutim, u ovome trenutku nitko sa sigurnošću ne može kazati kad će to biti.

Slavni Šveđanin bi mogao i okončati svoju karijeru te se posvetiti trenerskom ili menadžerskom poslu. Nije tajna također kako ga bivši suigrač Gennaro Gattuso želi rado vidjeti u Napoliju.

Jasno je kako se u oba ova slučaja radi, prije svega, o špekulacijama.