Nogometaši Dinama su po 24. put osvojili naslov prvaka Hrvatske. Za obranu naslova Dinamu je bio potreban bod koji su osvojili bez većih problema na ispunjenom Poljudu.

Veliki derbi je završio bez pobjednika i ostat će zapisan kao jedan od lošijih u kojem nismo vidjeli ništa. Prave, velike prilike su se mogle prebrojati na prste jedne ruke. U 18. minuti Sahitijev prizeman centaršut dočekao je Mlakar na oko šest-sedam metara od gola, ali je u posljednjem trenutku reagirao Moharrami. Pet minuta kasnije zatresla se mreža Dinama, Mlakar je postigao gol, Melnjak je asistirao ali je gol poništen zbog offsidea.

U drugom dijelu je Sahiti nekako bio najagilniji, uputio je udarac u 61. minuti, lopta je otišla pored gola. Oprobao je Sahiti još jednom, ali je opet bio neprecizan. U sedam minuta prije kraja Ivanušec je ostao potpuno sam na desetak metara od gola, mogao je birati gdje će pucati, no njegov slab udarac uspijeva zaustaviti Mlakar. Ostalo je na kraju 0:0, Dinamo je četiri kola prije kraja novi prvak, Hajduk će do kraja sezone pokušati obraniti naslov u Kupu, u finalu igra protiv Šibenika.