Svi čekaju što će tijekom prijelaznog roka učiniti prvak Španjolske i Europe. Real Madrid sigurno će dovesti jednog kapitalca, koji bi ionako moćnu momčad učinio savršenom. Međutim, mogući odlazak Cristiana Ronalda i upitna budućnost Garetha Balea nakratko su omeli Florentina Pereza u planovima.

Ipak, prvi čovjek kluba sa Santiago Bernabeua krenuo je u ofenzivu, tvrdi Marca.

Prema pisanju uglednog španjolskog lista, praktički glasila madridskog kluba, Real je dogovorio uvjete s dva vjerojatno najtalentiranija igrača na svojim pozicijama. U pitanju su vratar Milana Gianluigi Donnarumma i napadač Monaca Kylian Mbappe.

Milan i dalje pokušava uvjeriti 18-godišnjeg talijanskog vratara da produži ugovor do 2022. godine, a njegov menadžer Mino Raiola navodno je ponudio reprezentativca Realu, a on prihvatio sve uvjete kontroverznog pizza majstora, a spekulira se o godišnjoj plaći od osam milijuna eura.
 

Također, već duže vrijeme 18-godišnji Mbappe se povezuje s klubom za koji navija od djetinjstva i čiji dres sanja od malih nogu. Navodno je francuski napadač spreman stići u Madrid, što je, kako tvrdi Marca, poručio i Perezu.

Međutim, Real najprije treba riješiti situaciju s Ronaldom, a onda će se okrenuti mogućim pregovorima s Milanom i Monacom. Naravno, to je najvažniji i najteži dio posla, uvjeriti talijanski i francuski klub da prodaju svoje dragulje, ali je i njihova volja, ako je vjerovati Marci, jako važna u cijeloj priči.
 

Ronaldo i Bale out - Donnarumma i Mbappe in? Moguće. Kad je u pitanju Real, ne postoji nemoguće.