• Ramsko jezero dobilo svoju prvu gigapixel panoramu
  • Ramsko jezero dobilo svoju prvu gigapixel panoramu
Kako bi što detaljnije svijetu prikazali naše prirodno bogatstvo kreirali smo i gigapixel panoramu koja do najsitnijeg detalja može prikazati ljepotu ovog dijela Bosne i Hercegovine
Prvu gigapixel panoramu Ramskog jezra kreirala je Turistička zajednica Hercegovačko -neretvanskog kantona/županije kako bi promovirala svoje turističke osobenosti širokom spektru zaljubljenika u prirodu Bosne i Hercegovine a koji informaciju više pronalaze na internetu.

Gigapixel panoramu Ramskog jezera možete pogledati klikom na link:

www.gigapixel.hercegovina.ba/prozor

- Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije želi dodatno promovirati sve ljepote Ramskog jezera. Bogata povijest ovoga kraja u Prozor Ramu dovodi značajan broj turista, zaljubljenika u prirodu i sportskih ribolovaca na Ramsko jezero. Kako bi što detaljnije svijetu prikazali naše prirodno bogatstvo kreirali smo i gigapixel panoramu koja do najsitnijeg
detalja može prikazati ljepotu ovog dijela Bosne i Hercegovine. Dodatna pikanterija gigapixel panorame jeste u virtualnom razgledanju Franjevačkog samostana Rama-Šćit kao i bogate samostanske muzejske postavke, istakao je direktor turističke zajednice HNK Županije – Andrija Krešić.

Osnovni cilj kreiranja gigapixel panorama širom Bosne i Hercegovine jeste promoviranje prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine Internet publici čiji se broj mjeri u desetinama milijuna, takav pristup je nov, inovativan i brz te prilagođen novoj generaciji koja bira turističke destinacije koristeći moderne uređaje i Internet kao osnovi kanal komunikacije. Zbog toga je svaka gigapixel panorama iznimno bitna ne samo za županiju ili kanton u kojoj je kreirana nego i za turizam Bosne i Hercegovine u kojoj se zaista ima toliko toga lijepoga vidjeti a bogatstvo može biti skriveno samo klik od vas.
 
Andrija Krešić
direktor TZ HNK/Ž