Mažoretkinje Rama za svoje najmlađe i najslađe članice Kikiće u određeno vrijeme uspijevaju organizirati zabavu kako bi se njihovo prijateljstvo nastavilo iz godine u godinu. Takav jedan događaj pod nazivom „Game day with kids“ održao se u nedjelju u Kulturno športskom centru Prozor-Rame. 

Trenerica mažoretkinja Martina Škarica istaknula je da upravo ovakvi događaji daju djevojčicama motivaciju za treniranje te pored njihovog vježbanja i napornog rada imaju se priliku i zabaviti.

Ne možemo riječima opisati koliko smo lica obradovali i koliko smo djevojčica približili jedna drugoj. Od raznih igara pa do njihovih najčudnijih pitanja, zaista smo uživali. Djeca su naša budućnost, i stoga, ne žalim ni za jedan trenutak koji sam s njima provela i koji ću provesti. Ta lica su ponos našeg grada, a kakav su tek ponos roditeljima kad ih vide kako sretne idu s treninga, to je neopisivo“, rekla je trenerica ne krijući zadovoljstvo što ima priliku učiti mlađe generacije.

Tijekom igara skupljali su se bodove kroz igre i tko je imao najviše bodova dobio je nagradu od kluba kao mali znak pažnje.