U nedjelju, 8.11.2015. godine, u dvorani I. O.Š. Bugojno odigrano je 3. kolo LMK SBŽ za juniorke. Ramske košarkašice igrale su protiv ŽKK „BHC BN Bugojno“.

ŽKK "BHC BN BUGOJNO" : HŽKK "RAMA" (9:17,6:7,9:15,10:17) 34:58

HŽKK "RAMA": Mia Tomić 17, Ivana Dragić 1, Marieta Bilić 4, Ružica Šekelja 3, Iva Burić, Antonija Šarčević 2, Tea Bošnjak 27, Maja Tomić, Danijela Ćališ 4, Maja Dedić 2, Matea Franjušić, Ana Drežnjak.

TRICE : Mia Tomić 1, Tea Bošnjak 1

Košarkašice Rame su odlično otvorile utakmicu i povele 0:6, dok u 4 minuti utakmice domaće košarkašice Bugojna preokreću rezultat u svoju korist (7:6). To je bilo sve od domaćih igračica. Naime, tada mlade Ramkinje  ubacuju u višu brzinu i odlaze na nedostižnih +20 poena razlike i tu prednost sigurno drže do kraja utakmice.

Za HŽKK "RAMA" nastupile su sve igračice i dale svoj doprinos pobjedi, a ponovno je briljirala Tea Bošnjak s ubačenih 27 poena. Ramske košarkašice su tako zasjele na vrh ljestvice LMK SBŽ i nadamo se da će tu ostati do kraja sezone. U narednom kolu koje se igra idući vikend naše košarkašice ugostit će svoje vršnjakinje iz Kiseljaka.
 
Željko Petrović