U posljednjem kolu lige mladih KS H-B za sezonu 2016./17. juniorke HŽKK "RAMA" savladale su HOKK "VITEZ" u Vitezu.

HOKK "VITEZ" - HŽKK "RAMA" (17: 22 , 10 : 19 , 8 : 17 , 13 : 8)  48 : 66

HKK "RAMA": Mia Tomić 10, Ivana Dragić, Iva Burić, Ana Drežnjak 5, Lucija Tadić, Martina Burić 4, Tea Bošnjak 23, Elena Ivančević, Maja Dedić 22, Matea Franjušić 2, Danijela Ćališ, Antonela Šimunović. Trice: Tea Bošnjak 3, Maja Dedić 2, Mia Tomić 1.

Utakmica koja je odlučivala o plasmanu od drugog do četvrtog mjesta na ljestvici i u kojoj je domaćin nastupio bez nekolicine standardnih igračica igrala se sa dosta grča.

Juniorke HŽKK "RAMA" na poluvrijeme odlaze s prednošću od +14, da bi u nastavku vitežanke počele igrati grublje što sudci toleriraju. Tada trener Rame radi taktičko tehničku pogrešku i vraća tijek utakmice u našu korist.

U redovima HŽKK "RAMA" najuspješnije su bile Tea Bošnjak (23 poena) i Maja Dedić (22 poena).

Sa ovom pobjedom juniorke HŽKK "RAMA" završile su svoju prvu povratničku sezonu u ligi mladih KS H-B na drugoj poziciji, odmah iza prošlogodišnjih prvakinja BiH HŽKK "LIVNO".

Ovaj rezultat osigurava plasman naših juniorki na državno prvenstvo BiH gdje će nastupiti u ligi 10 najboljih klubova naše zemlje.

Nimalo manje važan uspjeh u svom premijernom nastupu u ligi mladih KS H-B napravile su i naše kadetkinje i predkadetkinje koje su u svojim uzrastima zauzele treću poziciju te se također plasirale na državno prvenstvo BiH.

Našim košarkašicama iskrene čestitke i nadamo se da će dostojno prezentirati našu općinu na državnom prvenstvu BiH.
 
HŽKK Rama