Nogometaši Barcelone sinoć su u prvom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka slavili na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda s 1:0. Pobjedu Barceloni donio je autogol Lukea Shawa u 12. Minuti, a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu.

''Možemo biti zadovoljni jer pobijediti ovdje nije lako. Mislim da smo bili bolja momčad. Dobro smo se postavili i s ovim rezultatom idemo sretni u Barcelonu'', rekao je Rakitić nakon utakmice u razgovoru za HRT.

''Uzvratna utakmica bit će teška i neugodna. Znamo s kojim adutima stižu u Barcelonu, ali mi igramo doma pred našom publikom, na našem stadionu i dat ćemo sve od sebe'', istaknuo je.

Osvrnuo se i na medijske natpise da napušta Camp Nou.

''Želim uživati u svakom danu, svakom trenu i svakoj utakmici. Jako sam ponosan što mogu biti dio najveće momčadi na svijetu. Imam još tri godine ugovora tako da sam miran, a što će biti to ćemo vidjeti. S nogometom se nikad ne zna. Također, ponosan sam što me spajaju s tako velikim momčadima u Europi i to mi dokazuje da je ovo što radim jako dobro. Jako sam sretan i to mi je najbitnije'', zaključio je Rakitić.