Na Facebooku možete pronaći mnogo stranica koje će vam pomoći u pronalasku stvari koje vam trebaju u svakodnevnom životu, počevši od dadilje za vaše mališane, do agencije za čišćenje ili pak ličenje soba.

Također, mnoge su namijenjene i za razmjenu informacija studentima ili pak savjetima u odgoju djece, ali i kulinarstvu. Svima je poznato da je oprez jako važan kad je u pitanju "poslovanje" na Facebooku, jer neke stranice vode ljudi od povjerenja, no neke i ne.

U "moru" Facebook stranica, pojavila se još jedna kojoj u opisu stoji da je "agencija za bračna posredovanja", a još veće iznenađenje od toga je njen naziv - "Udaja za Arape", donosi N1.

Jedna čitateljica je razgovarala s administratorom na stranici kako bi saznala rade li zaista na "traženju Arapa za supruga" ili je ipak riječ o šali. Ispostavilo se da je ovo prvo u pitanju.

"Mi smo agencija koja se bavi posredovanjem, ali isključivo za brak između bh. državljana i Arapa. Ako ste zainteresirani za brak, pošaljite svoju sliku i specifikacije - koliko godina, čime se bavite, zanimanje, mjesto prebivališta, a mi ćemo vam ponuditi neke opcije. Surađujemo s agencijama za bračno posredovanje iz bogatih arapskih zemalja", kazali su čitateljici.

Na njezino pitanje mora li platiti usluge, kazali su kako nije potrebno i da je potrebno samo proslijediti svoje podatke i fotografije, kao i da napiše kakvog muškarca želi kako bi ograničili potragu.