Mediji su već nebrojeno puta javljali o naletu vozila na divlje konje na cestama u blizini Livna. Takve konje može se povremeno vidjeti i na regionalnoj cesti koja povezuje Ramu s Tomislavgradom.

Bilo je samo pitanje vremena kad će netko na navedenoj prometnici naletjeti na jednog takvog konja. Sinoć se, nažalost, to i dogodilo.

Naime, na cesti R418 Rama – Tomislavgrad, kod skretanja za Zvirnjaču, dogodila se prometna nesreća koja je mogla završiti kobno za vozača, koji je u ovoj prometnoj, pukom srećom, samo lakše ozlijeđen, dok je automobil pretrpio znatno veću štetu.

Kako neslužbeno doznaje portal Rama-Prozor.info, vozač „Fiata“, naletio je na konja nepoznatog vlasnika, koji je upravo u trenutku pretjecanja izašao na cestu. Od siline udarca glava konja završila je na suvozačevu mjestu a tijelo odbačeno nekoliko metara.

Vozači oprez! Ova nesreća je završila bez smrtnih posljedica za vozača ali svakako obratite pažnju na brzinu kretanja dok prolazite cestom preko Paklina jer nikad ne znate kakva će životinja izletjeti pred vas!