U Bosni i Hercegovini sutra će biti sunčano vrijeme. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 12 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 17 i 22, na jugu zemlje do 24 stupnjeva.

U nedjelju, 21. travnja, bit će sunčano. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 10 stupnjeva. Najviša dnevna između 18 i 23 stupnjeva.

U ponedjeljak, 22. travnja, veći dio dana biti pretežno sunčano vrijeme. Od poslijepodnevnih sati se očekuje naoblačenje s juga koje će tijekom noći na utorak uvjetovati kišu u cijeloj zemlji. Vjetar u Bosni slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini puhat će slabo jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 12 stupnjeva. Najviša dnevna između 18 i 24 stupnja.

U utorak, 23. travnja, bit će oblačno. U Bosni glavnina oborinabit će u jutarnjim satima, a tijekom dana lokalno slabija kiša. U Hercegovini kiša će padati cijeli dan. Puhat će vjetar umjerene jačine, povremeno s jakim udarima, većinom južnog i jugoistočnog smjera. Na sjeveru zemlje vjetar će biti istočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 14 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 14 i 20, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.