Na internetu se nudi široka paleta proizvoda, a neki su se tijekom godina istaknuli kao najčudniji.

Na vjerojatno najpoznatijoj platformi za online aukcijsku kupnju i prodaju, eBayu, nudi se uistinu široka paleta proizvoda i usluga diljem svijeta, a stranica All Time 10s izvojila je 10 najčudnijih stvari koje su stavljenje na prodaju.

10. Ljudsko čelo - Andrew Fischer (20) iz Omahe svoje je čelo putem eBaya ponudio kao prostor za oglašavanje. Primio je 37.375 dolara za jednomjesečno oglašavanje SnoreStopa.

9. Grad u Teksasu - grad Albert zanimljiv je zbog svoje njemačke baštine i ležernog ponašanja. Ponuda je uključivala i titulu gradonačelnika.

8. Donje rublje Michaela Jacksona - pjevačeve bokserice prodane su za milijun dolara. Zaplijenjene su kao dokaz tijekom istrage o zlostavljanju djeteta.

7. Smisao života - prodavač je tvrdio da je otkrio razlog našeg postojanja. Najveća ponuda koju je dobio iznosila je 3,26 dolara.

6. Dijete - jedan par odlučio se našaliti na način koji nije svima bio smiješan. Na prodaju su za jedan dolar stavili svoje dijete. Posljedica njihovog nepromišljenog čina bio je privremeni gubitak skrbništva, a istraživalo ih se i zbog trgovine djecom.

5. Prozor s kojeg je upucan JFK - prozor i okvir iz strijelčeva ‘gnijezda’ iz kojeg je Lee Haryey Oswald upucao Johna F. Kennedyja prodani su za tri milijuna dolara.

4. Iskorištena maramica - prehlada glumice Scharlett Johansson imala je duplu vrijednost jer ju je uhvatila od glumca Samuela L. Jacksona. Njezina korištena maracima prikupila je 5.300 dolara za dobrotvorne svrhe.

3. Duh u staklenci - prodavač je naletio na staklenku dok je bio u potrazi za metalom i progonio ga je njezin sadržaj. Staklenka je privukla (lažne) ponude i do 100 milijuna dolara.

2. Sendvič Djevice Marije – prodavač je naime ponudio sendvič na kojem se, tvrdio je, pojavila Djevica. Prodan je za 28 tisuća dolara.

1. Čovjekov čitav život - Ian Usher prodao je svoj život za oko 300 tisuća dolara. Prodaja je uključivala njegovu kuću, automobil, posao i upoznavanje s njegovim prijateljima u australskom Perthu.