U nedjelju, 26. studenoga, u Hercegovini, na jugozapadu i krajnjem sjeverozapadu Bosni bit će pretežno sunčano vrijeme.

U ostatku Bosne umjereno do pretežno oblačno sa slabim padalinama. U nizinama kiša ili susnježica, a u višim područjima i na planinama snijegom. Tijekom poslijepodneva padaline prestaju, a razvedravanje tijekom noći.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od -6 do 0, na jugu do 3, a dnevna od 0 do 6, na jugu do 9 stupnjeva Celzijevih.

U ponedjeljak, 27. studenoga, bit će jutro pretežno sunčano s mrazom. Tijekom dana postupna naoblaka. Poslije podne lokalno slaba kiša u Hercegovini. Tijekom noći padaline u većini područja. U nizinama kiša, a u višim područjima snijeg.

Vjetar slab južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od -7 do -1, na jugu do 2, a dnevna od 2 do 8, na jugu i sjeveru zemlje do 10 stupnjeva Celzijevih.

U utorak, 28. studenoga, bit će oblačno vrijeme s kišom, a na planinama sa snijegom. Tijekom noći snijeg ili susnježica su mogući i u područjima iznad 1.000 m. Vjetar slab u Bosni zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini, uglavnom, jugozapadni.

Jutarnja temperatura zraka od 1 do 5, na jugu od 8 do 12, a dnevna od 4 do 9, na jugu do 12 stupnjeva Celzijevih.

U srijedu, 29. studenoga, u Bosni bit će pretežno oblačno vrijeme, uz postupno razvedravanje krajam dana ili tijekom noći. U jutarnjim satima i prijepodne u Bosni je povremeno moguć slab snijeg. U Hercegovini jutro pretežno sunčano, uz prolaznu naoblaku tijekom dana.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 2, na jugu do 6, a dnevna od -2 do 4, na jugu od 6 do 12 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeoroškog zavoda BiH.