Srcima ispunjenim toplinom i s osmijesima na licima, učenici, djelatnici  i roditelji ispratili su još jednu božićnu priredbu koja je održana danas 23. prosinca 2014. godine.

Blagdanski ugođaj i svečano raspoloženje ispunilo je  prostorije naše škole, a kada su učenici počeli nastupati,  prenijeli su dio čarolije na svakoga od nas. Vrijedno radeći  i pripremajući se za priredbu, pokazali su što sve mogu napraviti uz vodstvo svojih nastavnika/učitelja. Bogat program sadržavao je recitacije, pjesme, ples, igrokaze.

Božićna priredba u područnom odjelu Ustirama,  održana je 16. prosinca 2014. godine,  gdje su učenici svojim izvedbama također oduševili sve nazočne.

Tijekom prosinca izrađivali su se razni ukrasi, na satima se sudjelovalo u različitim aktivnostima koje su tematski bile vezane uz Božić, napravljene su i božićne jaslice, a zajedničkim  radom učenika, učitelja i ostalih djelatnika organizirano je blagdansko ukrašavanje škole.

U ponedjeljak, 15. prosinca 2014. godine u Domu kulture u Prozoru  održana je božićna priredba pod nazivom „Mali Božić“, a organiziran  je  i  prodajno – izložbeni sajam gdje su sudjelovali  i učenici naše škole.

Ovim aktivnostima blagdanski ugođaj niti ove godine nije izostao, a škola spremno dočekuje Božić, ovaj najradosniji kršćanski blagdan.
 
 Tekst:  Mario Šakota