Valjda zbog brojeva na registacijskim oznakama njezina vozila '666', dobila je i SMS u smislu da je 'izgorio Lucifer' (!?). Nakon toga je opet nastavljen niz prijetećih poruka, a zanimljivo je da se u njima pošiljatelj, uz riječi vulgarnog sadržaja, pozivao i na citate iz Biblije.

Dominik Lubina, čapljinski liječnik- zubar, predsjednik Sportskog saveza Općine Čapljina i Kickboxing kluba Sensei, koji je zbog sinove jedinice sredinom prošlog mjeseca imao fizički sukob s Gratisom Ferencom, nastavnikom likovne kulture Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini,  opet je 'pao' zbog- školske jedinice! 

Naime, nakon što je prošli tjedan zaradio kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje u čapljinskoj školi, ovaj do sada ugledni građanin jutros je uhićen zbog ozbiljnjih prijetnji i ugoržavanja sigurnosti Mirjane T., profesorice matamatike u Srednjoj medicinskoj škole u Mostaru, kojoj je još 14. siječnja, usred noći, između 2:45 do 3:15 sati, u mostarskoj Splitskoj ulici zapaljeno vozilo Polo. Kako se sumnja, razlog prijetnji po život je taj što je njegovu kćer 'oborila' na polugodištu.

Kako doznaje Pogled.ba, prvi neugodni poziv profesorici matematike stigao je na Badnju večer. Tada joj je pozivatelj s nepoznatog broja i očito se lažno predstavljajući zaprijetio, a onda je imala i seriju uznemiravajućih anonimnih SMS poruka, da bi joj dvadeset dana kasnije bilo zapaljeno i vozilo ispred zgrade stanovanja. 

Tjedan dana poslije toga je, valjda zbog brojeva na registacijskim oznakama njezina vozila '666', dobila i SMS poruku u smislu da je 'izgorio Lucifer' (!?). Nakon toga je opet nastavljen niz suludih prijetećih poruka, a zanimljivo je da se u njima pošiljatelj, uz riječi vulgarnog sadržaja, pozivao i na citate iz Biblije.

- 'Nastradat će ti prvorođeni sin'..., 'Dabogda gorjela u paklu...', 'Glava će pasti...', 'Daboda dobila rak...'- samo je dio kletvi koje je na svoj broj mobitela dobivala profesorica koja uopće nije imala predstave tko bi to mogao biti, jer ni s kim, kao i njezina obitelj, nije bila u zavadi. 

Inače, policija sumnja da je, osim prijetnji, Lubina naložio i paljevinu vozila, ali to se tek treba dokazati. 

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni ne priznaje paljevinu, ali jeste da je profesoricu matematike porukama htio samo uznemiriti, kao što je to ona, kako smatra, učinila njegovoj kćeri, inače učenici prvog razreda ove mostarske škole, upisavši joj jedinicu na polugodištu. 

Konačno, smatrajući da mu se djeca maltretiraju u školi, on je u međuvremenu zbog toga i nesavjesnog rada nastavnika iz Čapljine i profesoricu iz Mostara prijavio Ministarstvu prosvjete HNŽ. Istraga traje.