Poštovani roditelji!

Vrijeme je upisa u prvi razred osnovne škole za školsku 2021./2022. godinu. Kako se nalazimo u situaciji koja je nova i specifična za sve nas, po preporuci Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a prijave za upis obavit će se online, a sve u cilju zaštite zdravlja djece, roditelja i osoblja škole, odnosno u cilju prevencije širenja zaraze uzrokovane virusom COVID-19.

Ovim putem pozivamo roditelje/skrbnike djece dorasle za upis u prvi  (I.) razred, da u razdoblju od 12.travnja  do  7. svibnja  2021. godine mogu izvršiti prijavu za upis u prvi razred za školsku 2021./2022.godinu.

Školski obveznici za 2021./2022. godinu su djeca koja do 1. ožujka  tekuće godine imaju navršenih 5,5 godina života. Roditelji/staratelji mogu podnijeti pismeni zahtjev nadležnom općinskom tijelu za eventualnu odgodu ili prijevremeni upis ako smatraju da je to u najboljem interesu djeteta.

Popunjenu prijavu za upis dostaviti na e-mail škole [email protected]  koja vam je na raspolaganju i za sve dodatne informacije.

Preuzmite prijavu OVDJE

O terminima vezanim za provođenje ostalih aktivnosti predviđenih za upis u prvi razred bit ćete pravovremeno obaviješteni.
Prozor 13. travanj 2021.

S poštovanjem!
                                                                                                                               Ravnatelj
                                                                                                                              Slavko Bilić