U subotu, 30. svibnja 2015., najmlađa je natjecateljska kategorija HKK Rama, generacija 2002/03., učestvovala na završnici KUP-a Košarkaške lige mladih, završnica se igrala u SD Vitez.

U prvoj polufinalnoj utakmici naši košarkaši plasirali su se u finale pobijedivši ekipu Prvog koša rezultatom 53-30 (10-07 ;08-04;18-06;17-13)

Za predpionire HKK Rama su nastupali; Josip Raič, Ante Penava, Ivica Tomić, Nikola Zadro, Josip Đapić, Mihael Škarica, Boris Petrović, Danijel Škarica, Tomislav Petrović, Stjepan Dolić, Luka Jozić, Marko Malekinušić, Franjo Zadro, Stjepan Džolan. Trener: Ivica Vukoja, pomoćni trener: Mijo Knježević.

U finalnoj utakmici za prvo mjesto su igrali košarkaši Rame protiv KK Donji Vakuf. Igrači Donjeg Vakufa sve do polovice zadnje četvrtine su imali sigurno vodstvo do najviše 11 poena razlike, i kad su svi u dvorani vidjeli poraz Rame naši mladi igrači su odigrali maestralno, kako u obrani tako i u napadu zadnjih 4 minute utakmice. Preokret je započeo Mihael Škarica pogodivši za tri poena, Josip Đapić također zabivši tricu, Boris Petrović nastavio je uspješno dva napada rješivši situaciju jedan na jedan. Poenima se pridružio i Danijel Škarica. U zadnjih 35 sekundi Rama vodi s tri poena razlike, Donji Vakuf smanjiva na samo pola koša i ne realizira  slobodno bacanje, da bi u slijedeća dva odlučujuća napada poentiro Josip Raič (zvani Mesar) i veselje je počelo, svi igrači Rame su uletjeli u teren (bilo je suza radosnica).

Finale: HKK Rama - KK Donji Vakuf 35-31 (06-08, 04-04, 08-11, 17-08)

Ovom pobjedom predpioniri Rame su osvojili KUP Košarkaške lige mladih, a na ceremoniji su dobili i pehar za osvojeno prvenstvo (DUPLA KRUNA)

Najavljujemo i završnicu KUP-a za pionire generacija 2000/01 koja će se igrati u srijedu 10.06.2015. u SD Prozor.

HKK Rama