U većini krajeva u BiH u ponedjeljak će biti promjenljivo oblačno vrijeme, uz povremene sunčane intervale, uglavnom na jugu.

Ujutro se očekuje pretežno vedro na jugu i sjevernim predjelima, oblačnije u srediđnjim i istočnim, na planinama i višim predjelima umjeren mraz, objavili su meteorolozi.

Sredinom dana bit će promjenljivo oblačno vrijeme u većini predjela, uz sunčane intervale kojih će najviše biti na jugu.

Minimalna jutarnja temperatura zraka bit će od minus tri do jedan, na planinama od minus šest stupnjeva, dok će najviša dnevna iznositi od nula do pet, na jugu Hercegovine do devet stupnjeva Celzija.

Pretežno sunčano vrijeme bit će tijekom dana u utorak, 1. prosinca, ali se naoblačenje očekuje krajem dana i tijekom noći kada će zahvatiti većinu krajeva.

Minimalna jutarnja temperatura zraka bit će od minus četiri do nula stupnjeva, na planinama oko minus osam, a najviša dnevna od nula do pet, na jugu Hercegovine do osam stupnjeva Celzija.

Kiša, susnježica i slab snijeg očekuje se u srijedu, 2. prosinca, od sjeverozapada ka središnjim predjelima, dok će u središnjim i južnim krajevima padati slaba kiša koja se ledi pri tlu.

Minimalna jutarnja temperatura bit će od minus četiri do nula, na planinama od minus sedam, a najviša dnevna temperatura od nula do četiri, na jugu Hercegovine do osam stupnjeva.

Oblačno vrijeme s kišom očekuje se i u četvrtak, 3. prosinca, koja će tijekom dana i uvečer padati u većini predjela.

Minimalna jutarnja temperatura od minus tri do nula, na jugu oko šest a najviša dnevna od jedan do pet, na jugu Hercegovine do devet stupnjeva.