Pozivamo vas na

P R O M O C I J U

knjige Petra Lovrića Od Rame do Himalaye.


 
Ova knjiga je istinita životna priča koja počinje dramatično 1947. obiteljskim terorom pijanih partizanskih osvetnika, a završava isto tako dramatično točno 70 godina kasnije 2017. na Himalaji u visinskom logoru na 5.660 m.

Knjigu će predstaviti 28.11.2018. u 18 h u dvorani Vijenac, Kaptol 29 a:

IVICA KOSTELIĆ, svjetski prvak u skijanju, osvajač velikog Kristalnog globusa i olimpijskog srebra, najtrofejniji hrvatski skijaš svih vremena.

STIPE BOŽIĆ, proslavljeni hrvatski i svjetski alpinist, osvajač svih 8- tisućnjaka, najviših vrhova svijeta,putopisac, tv snimatelj, koji se nesebično istaknuo u spašavanju ljudskih života u Domovinskom ratu i miru.

TIHOMIR DUJMOVIĆ, naš najugledniji kolumnist, rijetka novinarska moralna vertikala, poznat po tome da mu je od 2000. god. u “demokratskoj Hrvatskoj” 12 puta zabranjivana kolumna i da je maknut sa svih televizija.

Promociju će voditi mlada hrvatska glumica Lucija Dujmović, a nastupiti će i poznati hrvatski glumac i himalajac Vedran Mlikota.

Posjetitelje će s nekoliko domoljubnih pjesama pozdraviti klapa Lavanda.

SVA ZARADA OD KNJIGE IDE KAO POMOĆ OBITELJI JEDNOG HRV. BRANITELJA INVALIDA NA BANOVINI S 12 DJECE.

Pridružite nam se na ovoj kulturno dobrotvornoj večeri.

"Dragi Ramljaci,
Ova knjiga je simbolična poveznica naše, kroz povijest mučeničke, Rame i Krova svijeta. Prvi dio govori o nepoznatim događajima iza 2. svjetskog rata u Rami, ramskim fratrima, vijesnicima duhovnosti, slobode i identiteta, zatim o prognanima. Vjerujem da ćete ju kao božićni dar s ponosom svakom moći pokloniti"
Petar Lovrić