Sinoć je nakon svađe koja je izbila na autocesti u Njemačkoj jedan muškarac poginuo, dok je drugi s ozljedama prevezen u bolnicu. Nesreća se dogodila na dijelu autoceste pokraj grada Hessena. Nakon što je jedno vozilo preteklo drugo, iz njih su izašla dvojica muškarca i krenula se svađati, pišu njemački mediji. Na njih je zatim naletio treći automobil.

"Jedan od njih, 64-godišnji muškarac, zadobio je ozljede opasne po život", priopćila je danas lokalna policija te dodala da je preminuo nedugo nakon što je vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Policija je objavila da se sinoć oko 19:10 preminuli muškarac sudario s 22-godišnjakom koji ga je pretekao na autocesti 260 između Schlangenbada i Eltvila u okrugu Rheingau-Taunus.

Ozlijeđen i vatrogasac

"Muškarci su zatim izašli na neosvijetljenu dionicu ceste - navodno kako bi razgovarali o cijeloj situaciji", priopćila je policija. "U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišla 27-godišnja vozačica koja je muškarce udarila vozilom."

Prema policijskom izvješću, vozačica je vanjskim retrovizorom udarila 22-godišnjaka po ruci, a zatim je prednjim lijevim dijelom vozila udarila drugog muškarca. Od siline udarca 64-godišnjak je odbačen na svoj automobil. U nesreći je 22-godišnjak lakše ozlijeđen te je nakon liječničke pomoći ubrzo pušten kući.

"Tijekom akcije spašavanja pružena je pomoć i jednom vatrogascu", priopćila je policija. Vatrogasac je morao biti prevezen u bolnicu vozilom hitne pomoći, a policija će o tome naknadno objaviti detalje.