Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena su dva kaznena djela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira i dogodile su se dvije prometne nesreće, u jednoj od prometnih jedna osoba zadobila je teže tjelesne ozlijede - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- Radnik šumarije prijavio je da je u mjestu Gorača pokušao zaustaviti teretno otorno vozilo marke "Tam" kojim je upravljao M.D. iz Pridvoraca, općina Gornji Vakuf / Uskoplje, na kojem se nalazilo oko 3,5 prostorna metra bukovog drveta bez potrebne dokumentacije. Imenovani se oglušio o naredbu i uputio se prema mjestu stanovanja.

- M.J. (1980.) putem telefona prijavio je da je nepoznati počinitelj ušao u sportsku kladionicu "5 plus" u mjest u Ripci, iz koje je otuđio 990 KM i novčanik od radnice K.J. (1989.) u kojem se nalazilo od 20 do 30 KM i osobna dokumenta.

- T.J. (1990.) iz mjesta Podbor prijavio je da je N.M. (1968.) iz mjesta Podbor fizički napao njegovog djeda A.J. (1932.)