Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježeno je pet kaznenih djela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, i nije bilo prometnih nesreća - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- U ulici Kralja Tomislava u Prozoru od strane nepoznatog počinitelja iz haustora zgrade otuđen je bicikl vlasništvo P.A. iz Prozora.

- A.M. (1953.) iz Prozora prijavio je da mu je u mjestu Stupovi (Gorača) od strane nepoznatog počinitelja otuđeno oko tri kubna metra usječenih bukovih drva i da su posječena četiri bukova stabla. Prijavitelj je izjavio da je S.H. iz mjesta Gorača sijekao šumu u njegovom vlasništvu.

- S.B. (1970.) djelatnik šumarije, prijavio je da je od strane nepoznatog počinitelja u mjestu Gorača, na lokalitetu Obradovica, odjel 82, posječeno 45 jelovih stabala.

- K.Z. (1989.) iz Prozora prijavio je da nepoznata osoba upućuje prijetenje njegovoj djevojci I.V.

- A.L. (1993.) iz Prozora prijavila je da joj je S.B. (1991.) otuđio mobitel Samsung S5 na pultu u trgovini Bonita, u ulici Nikole Šopa u Prozoru.

- D.P. (1988.) dežurna sestra Doma zdravlja Prozor prijavila je da je u Dom zdravlja, u vidno pijanom stanju, došao N.D. (1977.) te je upućivao prijetnje djelatnicima Doma. Imenovani je lišen slobode.