Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježeno je jedno kazneno djelo. Zabilježena su također dva narušavanja javnog reda i mira i dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su dva lica zadobila teže tjelesne povrede - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- Službena osoba JKP Vodograd iz Prozora prijavila je da je od strane nepoznatog počinitelja u mjestu Gračac otuđen građevinski materijal; 60 komada oplate i 250 komada metalnih kravata dužine 1 metar, vlasništvo firme Vodograd.

- H.H. (1974.) iz Gračanice prijavio je da je ispred kuće A.H. u mjestu Gračanica napadnut njegov brat K.H. (1972.) od strane Dž.B. Patrola policije utvrdila je da su javni red i mir narušili Dž.B. (1983.) iz Gračanice i K.H. Tom prilikom zatečen je Dž.B. a u njegovoj blizini pronađena je puška M48 i pet komada metaka 7.9mm, imenovani je bio u alkoholiziranom stanju i lišen je slobode.

- A.B. putem telefona je prijavila da su u Dom zdravlja Rama dovedeni T.Š. (1992.) i I.B. (1997.) koji su zadobili tjelesne povrede u tučnjavi u mjestu Sopot. T.Š. je upućen u SKC Mostar a I.B. pušten kući. Patrola policije izašla je na mjesto događaja te je tom prilikom lišila slobode I.Š. (1995.) iz mjesta Rumboci. Imenovani je kriminalistički obrađen a protiv njega, za počinjena kaznena djela nasilničkog ponašanja, nanošenja teških tjelesnih povreda i lakših tjelesnih povreda, bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom Tužiteljstvu.