Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježena su četiri kaznena djela. Nije zabilježeno niti jedno narušavanja javnog reda i mira i dogodile su se tri prometne nesreće s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- R.R. (1972.) prijavio je da je nepoznati počinitelj izvršio krađu u kući u kojoj je nastanjena T.K. u mjestu Gračanica, te je tom prilikom otuđio televizor nepoznate marke.

- M.B. (1964.) iz Gračanice, prijavio je da je nepoznati počinitelj izvršio provalu u njegovu kuću. Uviđajem je utvrđeno da su oštećena dvoja vrata ali da nije bilo otuđenja stvari.

- E.B. (1979.) iz Prozora je prijavila da je nepoznati počinitelj na tržnom centru Konzum oštetio vanjsku nadzornu kameru iznad skladišta.

- M.T. (1984.) prijavio je da mu je N.N. počinitelj oštetio putničko motorno vozilo marke Audi 6 dok se kretao putem Prozor - Tomislavgrad, u mjestu Konjdolac. Utvrđeno je da je vozilo kamenom pogodio I.Z. (1965.) iz mjesta Turbe, Rumboci.