Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježena su četiri kaznena djela. Nije bilo narušavanja javnog reda i mira, i dogodila se jedna prometna nesreća s manjom materijalnom štetom u kojoj nije bilo povrijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- E.B. (1979.) iz Prozora prijavila je da su dana 1.10.2016. u tržnom centru Konzum nepoznati navijači otuđili veću količinu alkoholnog pića, odnosno viskija u vrijednosti od oko 250 KM.

- M.P. (1961.) iz Gruda prijavio je da je M.Š. iz Prozora, bivši radnik Grude putevi, na ime poduzeća uzeo raznu robu od GP Bošnjak Promet iz Prozora, te istu odvezao kući. Roba je, uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, oduzeta od M.Š.

- U Dom zdravlja Prozor javio se H.M. (1981.) iz Prozora s dobivenim povredama u predjelu glave. Imenovani je patroli policije izjavio da su ga u mjestu Gračac fizički napali T.B. i I.J. te mu uzeli ključeve od putničkog motornog vozila marke Ford i neutvrđenu količinu novca.

- Anonimno muško lice prijavilo je u PP Prozor-Rama da je od strane nepoznatog počinitelja u mjestu Draševo posječeno osam stabala bukve, vlasništvo Franjevačkog samostana Rama-Šćit.