Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena su četiri kaznena djela. Nije zabilježeno niti jedno narušavanje javnog reda i mira i dogodile su se tri prometne nesreće s manjom materijalnom štetom a u jednoj od prometnih jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozlijede - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- Radnik šumarije HNŽ, radna jedinica Prozor-Rama, prijavio je da je na području Grkašnice, odjel 92, od strane nepoznatog počinitelja izvršena sječa pet smrekovih stabala.

- F.S. (1971.) iz mjesta Duge prijavio je da S.Z. (1955.) sa svojim sinom A.Z.(1986.) duže vrijeme tjelesno i psihički zlostavlja svoju suprugu J.Z. (1961.) u obiteljskoj kući u mjestu Kovačevo Polje.

- L.M. (1983.) iz Čović Polja, općina Donji Žabar, prijavio je da je dana 2. travnja 2016. u mjestu Duščica nepoznati počinitelj iz parkiranog teretnog vozila marke Mercedes, vlasništvo firme Mitrašević, otuđio oko 400 litara goriva.

- M.P. (1976.) iz Prozora prijavio je da je nepoznati počinitelj, u posljednja tri mjeseca, u mjestu Crni Vrh posjekao i odvezao 6 stabala bukve.