Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 5
Javni red i mir: 0
Promet: 0

Izdvojeni događaji:

20. ožujka 2023.

F. Dž. (1976.) iz Prozora, prijavio da mu je tijekom protekle noći od strane NN počinitelja oštećeno njegovo parkirano putničko motorno vozilo marke Opel Combo i da je odvaljena registarska pločica J49-O-471, dok je bilo parkirano ispred obiteljske kuće u Ulici kralja Tomislava u Prozoru. Patrola policije je obavila očevid i utvrdila da je pas od nepoznatog vlasnika oštetio gore navedeno vozilo.

V. S. (1963.) iz Prozora, prijavio da mu je dana 18. ožujka 2023. godine oko 19 sati, A. G. iz Voljica, općina Gornji Vakuf - Uskoplje, upućivao prijeteće SMS poruke na njegov mobilni telefon.

21. ožujka 2023.

A . B. (1942.) iz Prozora telefonski dojavio da ga je u njegovoj obiteljskoj kući u Sinjskoj ulici u Prozoru, fizički napao i više pute zatvorenom pesnicom udario u predjelu glave E. H. (1965.) iz Prozora. Na lice mjesta izašla patrola policije i s prijaviteljem obavila razgovor te ga uputila da se javi u dom zdravlja radi ukazivanja liječničke pomoći, dok je prijavljeni E. H. u vidno pijanom stanju lišen slobode i doveden u policijsku postaju, gdje je isti odbio alkotest i zadržan je u prostorijama za zadržavanje.

22. ožujka 2023.

P. S. (1951.) iz Prozora je putem telefona dojavio da mu je vozač brze pošte "SKYTEC" otuđio novčanik.

24. ožujka 2023.

T. Š. je putem telefona prijavio da je u vremenu od 17. ožujka do trenutka prijave, u mjestu Makljen, od strane NN počinitelja odvaljen poklopac na rezervoaru od teretnog motornog vozila "IVECO Trakker" registarske oznake 247-K-503, vlasništva tvrtke "Ceste dd Mostar", prilikom čega je otuđeno oko 120 litara dizel goriva.

Radio Rama