Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježena su dva kaznena djela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, i dogodile su se tri prometne nesreće s manjom materijalnom štetom u kojima nije bilo povrijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- T.M. iz Prozora prijavio je da se u novoj zgradi općine u izgradnji upalio alarm. Na mjestu događaja utvrđeno je da je presječen lokot i da su vrata otvorena ali da nije bilo otuđenja stvari.

- A.F. (1977.) zaposlena u prodavnici Konzum u Prozoru prijavila je da joj je putem telefona prijetio D.Z. (1981.) iz Prozora.

- J.T. (1996.) iz Uskoplja je prijavio da su ga u ulici Kralja Tomislava u Prozoru fizički napala dva NN lica udarivši ga u predjelu glave. NN lica su mu uzeli ključeve od vozila nakon čega su napustili mjesto događaja. Patrola policije pronašla je počinitelje, utvrđeno je da se radi o J.J. (1997.) i B.G. (1988.) oba iz Prozora, koji su priznali da su fizički napali prijavitelja.