Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježena su četiri kaznena djela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, i dogodile su se tri prometne nesreće s manjom materijalnom štetom, u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- I.D. putem telefona prijavio je u PP Prozor-Rama da su od strane nepoznatog počinitelja u mjestu Dobroša zapaljena tri stoga sijena vlasništvo njegovog punca A.B.

- S.N. (1964.) iz mjesta Borovnica prijavio je da mu na parceli O.Š. (1949.) razvaljuje septičku jamu.

- A.Š. (1970.) iz mjesta Šćit prijavio je da mu je nepoznati počinitelj otuđio jednu registarsku tablicu s priključnog vozila ispred obiteljske kuće u mjestu Šćit.

- T.V. (1956.) prijavio je da je na području Makljena, Slimena, na parceli vlasništvo P.B. od strane nepoznatog počinitelja posječeno i odvezeno jedanaest stabala bukove šume.

- Z.B. (1956.) prijavio je da ima problema sa svojim susjedom E.N. (1972.) oba iz Prozora zbog neriješenih imovinsko-pravnih poslova. Patrola policije izlaskom na mjesto događaja je utvrdila da je došlo do međusobnog naguravanja i tučnjave između imenovanih.