Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 2
Javni red i mir: 1
Promet: 1

Izdvojeni događaji:

21. srpnja 2023.

K. Z. (1974.) prijavio da je u mjestu Gračanica u posljednjih 20 dana izvršena provalna krađa u kuću njegove sestre P. A. Iz iste otuđeno: hladnjak, tuš baterija i odjeća.

Š. M. (1972.) iz mjesta Škrobućani prijavio da su NN osobe na nepoznat način otrovale koze njegovog susjeda G. E. Ekipa za očevid i veterinar su utvrdili da je uginulo 10 koza. Veterinar je uzeo uzorke od uginule stoke kako bi se utvrdio točan uzrok uginuća.

Karakteristični događaji iz oblasti javnog reda i mira:

23. srpnja 2023.

Š. B. (1958.) iz Prozora prijavio da u mjestu Pograđe njegova susjeda S. K. (1966.) iz Prozora duže vrijeme psuje, vrijeđa i prijeti njemu i njegovoj supruzi M. B. (1986.) iz Prozora te da je jutros psovala njegovoj supruzi. Izlaskom na lice mjesta patrola policije, ista je u nazočnosti patrole narušili javni red i mir psovanjem i vrijeđanjem navedenih.

Karakteristični događaji iz oblasti prometa:

22. srpnja 2023.

Prometna nesreća s manjom materijalnom štetom i teškim tjelesnim ozljedama (1), dogodila se na regionalnoj cesti R-418, Prozor - Mokronoge, u blizini skretanja za mjesto Zahum. Sudionici prometne su Š. A. (1958.) Prozor s teretnim motornim vozilom Mercedes Benz bez registarskih oznaka i D. P. (1967.) državljanin Slovenije s motociklom "Suzuki" registarskih oznaka LJxxxx. Vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede.

 Radio Rama