Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena su 2 kaznena dijela. Zabilježena su dva narušavanje javnog reda i mira i dogodile su se dvije prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede - objavljeno je u policijskom izvješću PU Konjic.

Izdvojeni događaji:

- M.S., uposlenik Uprave za šumarstvo HNŽ, prijavio je u PS Prozor da je u rejonu Grkašnica, odjel 92, od strane nepoznatog počinitelja posječeno i odvezeno 11 stabala smreke.

- A.K. (2000.) iz Prozora, osobno je došao u PS Prozor i prijavio da mu je osoba koja se predstavila kao I.M., putem društvene mreže Instagram, upućivao poruke prijetećeg sadržaja: ''doći ću ti kući'', ''znam gdje živiš'' i druge slične poruke.

- N.D. (1961.) iz Prozora prijavio je da ga je općinski inspektor Z.F. (1963.) vrijeđao na nacionalnoj osnovi, a u 15,20 sati (16.10.2017.) u PS Prozor nepozvan je pristupio Z.F. i prijavio da ga je, za vrijeme obavljanja službenih radnji, dolaskom u firmu vl. N.Đ. u Prozoru, isti vrijeđao na nacionalnoj osnovi. Patrola policije je utvrdila da su gore navedeni narušili javni red i mir vrijeđanjem nacionalnih osjećaja.

- I.K. (1996.) iz Prozora je prijadio da u ulici Kralja Tomislava, ispred zgrade općine, J.M. (1959.) tuče E.D. (1977.), te je pajserom razbio lijevo bočno ogledalo na teretnom motornom vozilu marke ''Iveco'', registarskih oznaka ST 5894 B, vlasništvo firme E.D. doo.