Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježeno je jedno kazneno djelo. Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira i dogodila se jedna prometna nesreća, s manjom materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- M.S. (1987.) iz Prozora je prijavila da njen otac M.M. u vidno pijanom stanju maltretira svoje ukućane u obiteljskoj kući u mjestu Ripci.

- I.J. (1958.) iz mjesta Ripci prijavio je da je M.B. (1980.) iz Ripaca fizički napao njegovog sina R.J. (1998.) udarivši ga otvorenom šakom u predjelu glave.

- M.B. (1960.) iz mjesta Ljubunci prijavio je da su ga na njegovoj njivi u mjestu Ljubunci pokušali fizički napasti P.B. (1975.) i A.B. (1998.) te mu tom prilikom psovali i prijetili. Patrola policije utvrdila je da su svi navedeni narušili javni red i mir.

- H.S. (1981.) iz mjesta Tošćanica prijavio je da ga je u mjestu Tošćanica fizički napao A.P. (1969.) optuživši ga da je drva koja je prevozio s frezom usjekao u njegovom vlasništvu. Patrola policije utvrdila je da su imenovani obostrano nauršili javni red i mir.