Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena su 2 djela, nije bilo narušavanja javnog reda i mira i dogodile su se 3 prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih - objavljeno je u policijskom izvješću PU Konjic, a kojeg prenosi Radio Rama.

Izdvojeni događaji:

- R.Z. (1995.) iz Prozora prijavila je 14. lipnja 2018. da je kod nje u kuću došla njezina susjeda R.D. (1979.) te priopćila joj da ju je fizički napao njezin suprug M.D. (1972.) iz Prozora.

- I.D. (1952.) iz Makljena prijavio je dana 16. lipnja 2018., da je u njegovom ugostiteljskom objektu "Kod babe Janje" A.Š. iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja montiračem dva puta po glavi udario Z.Z. iz Prozora. Patola policije s mjesta događaja, nakon obavljenog razgovora, prevezla je službenim vozilom Z.Z. u Dom zdravlja Rama gdje mu je ukazana liječnička pomoć, nakon čega je doveden u PP Prozor radi uzimanja izjave za zapisnik. A.Š. (1984.) pronađen je od strane djelatnika PP Uskoplje, te je predan djelatnicima PP Prozor nakon čega je u 22.30 sati lišen slobode i zadržan u prostoriji za zadržavanje.

- Dana 11. lipnja 2018. patrola policije putem telefona dojavila je da su u ulici Kralja Tomislava u Prozoru zaustavili putničko motorno vozilo Ford Escort, bez reg. oznaka, kojim je upravljao E.K. (1994.) iz mjesta Blace. Vozač je bio u vidno alkoholiziranom stanju. Isti je doveden u PP Prozor-Rama gdje je smješten u prostorije za zadržavanje do otriježnjenja, a vozilo je parkirano u krugu PP Prozor-Rama.