Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljeno je pet kaznenih djela. Prijavljena su također četiri narušavanja javnog reda i mira a dogodile su se i dvije lakše prometne nesreće, u kojima nije bilo ozlijeđenih kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- Voditelj tehničke službe Elektrodistribucije Prozor-Rama prijavio je da je u Prozoru u ulici Kralja Tomislava nepoznati počinitelj presjekao električni, podzemni, aluminijski kabel promjera 25mm.

- I.Z. (1964.) prijavio je da je S.H. u mjestu Borovnica presjekao i otuđio šlaufa u dužini oko 35 metara s parcele vlasništva M.O.

- Djelatnica Doma zdravlja Rama prijavila je da se u isti obratila L.D. (1963.) iz mjesta Gmići radi ukazivanja liječničke pomoći. Imenovanoj je povrede nanio muž S.D. (1961.). S.D. je doveden u prostorije PP Prozor-Rama gdje je i alkotestiran.

- Z.G. (1972.) iz mjesta Duge prijavio je da je dana 11. kolovoza A.D. (1998.) iz mjesta Duge na prevaru ušao u njegovu obiteljsku kuću gdje je seksualno uznemiravao njegovu maloljetnu kćer A.G. (2001.)

- M.J. prijavio je da mu je S.J. prije nekoliko dana uklonio kameni menjik s parcele Dolac u mjestu Ometala. U prisustvu policije došlo je do međusobne svađe te su im uručeni prekršajni nalozi.

- Djelatnik Doma zdravlja Rama prijavio je da je ukazana liječnička pomoć J.K. (1990.) iz mjesta Ometala, koji je u ulici Kralja Tomislava fizički napadnut od strane Dž.T. (1992.) i P.B. (1981.). J.K. je zadobio lakše tjelesne povrede.

- M.F. (1985.) prijavio je da je u mjestu Ripci došlo do tuče između M.P. (1978.) i M.M. (1966.). Lakše tjelesne povrede zadobio je M.M. dok je M.P. u alkoholiziranom stanju uhićen.