Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježena su dva kaznena djela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, i dogodile su se dvije prometne nesreće s manjom materijalnom štetom u kojima nije bilo povrijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- Radnik GP Putevi d.o.o. Grude prijavio je da je na gradilištu u mjestu Ponir u Prozoru pronađen radnik navedenog poduzeća M.Š. (1952.) vezan za teretno motorno vozilo marke Mercedes. Imenovani je izjavio da je dana 12. listopada oko 4:30 sati fizički napadnut od strane dvije nepoznate maskirane muške osobe, nakon čega su ga kablom i žicom vezali za motorno vozilo Mercedes. Poslije toga nepoznati počinitelji su iz dva parkirana teretna vozila otuđili veću količinu dizel goriva.

- Z.K. (1958.) iz mjesta Ravno, općina Kupres, prijavio je da I.Š. iz mjesta Rumboci vrši sječu bukovih stabala u njegovom vlasništvu u mjestu Ravašnica te ista odvozi s teretnim motornim vozilom marke Mercedes.

- Patrola policije PU Prozor-Rama prijavila je da je u ulici Kralja Tomislava došlo do narušavanja javnog reda i mira tučnjavom od strane maloljetnih osoba A.B. (2001.) iz Prozora i A.K. (2000.) također iz Prozora.