Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana zabilježena su tri kaznena djela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, i dogodile su se dvije prometne nesreće s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih - kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- S.M. (1961.), čuvar šuma iz mjesta Jaklići, prijavio je da je nepoznati počinitelj u mjestu Grkašnica posjekao i odvezao 10 smrekovih stabala.

- E.M. (1992.) iz Gračanice, prijavio je da mu je nepoznati počinitelj izvršio provalu u ugostiteljski objekt u Gračanici. Uviđajem je utvrđeno da su oštećena ulazna vrata, a da je iz unutrašnjosti otuđena nepoznata količina alkoholnih pića i mljevenog mesa.

- D.K. (1952.) iz Prozora prijavila je da je pred njenu obiteljsku kuću došao njen zet M.Š. (1979.) iz mjesta Orašac, nastanjen u Prozoru, te joj upućivao prijetnje da će napasti na život i tijelo, njoj i njenom mužu M.K. (1954.) i njenoj kćerci M.B. (1982.). Počinitelj je duševni bolesnik a o događaju je upoznat Dom zdravlja Rama.

- Z.T. (1975.) prijavila je da je verbalno vrijeđa, psuje i napada M.T. (1954.) iz mjesta Jaklići.