Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljeno je jedno kazneno djelo, nije bilo narušavanja javnog reda i mira i dogodile su se 2 prometne nesreće u kojima su dvije osobe zadobile teže tjelesne ozljede - objavljeno je u policijskom izvješću PU Konjic, a kojeg prenosi Radio Rama.

Izdvojeni događaji:

- Z.B. iz Prozora prijavio je dana 9. listopada da mu je u posljednja dva dana na parkingu u mjestu Ponir oštećeno teretno motorno vozilo Mercedes.

- 10. listopada 2018. na dijelu magistralnog puta M16/2, u mjestu Lug, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač A.M. (1958.) iz Prozora, upravljajući putničkim motornim vozilom VW kombi, udario u pješaka M.Š. (1964.) iz Prozora. Pješak je zadobio teže tjelesne ozljede i nakon ukazane hitne pomoći u Domu zdravlja u Prozoru, prevezen je na daljnje liječenje u KBC Mostar.

- U ulici Kralja Tomislava u Prozoru dana 14. listopada 2018. dogodila se prometna nesreća. M.D. (1983.) iz Prozora s putničkim motornim vozilom VW Golf udario je pješakinju J.P. (1977.) iz Prozora. Nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Rama, gdje su konstatirane teže tjelesne povrede, pješakinja je prevezena na liječenje u KBC Mostar.