Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena su tri kaznena djela i jedno narušavanje javnog reda i mira. Dogodile su se 2 prometne nesreće u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede - objavljeno je u policijskom izvješću PU Konjic, a kojeg prenosi Radio Rama.

Izdvojeni događaji:

- M.C. (1981.) iz Varvare prijavio je dana 8. svibnja 2018. da mu je tijekom noći od strane NN počinitelja izvršena provala u njegov pomoćni objekt, koji se nalazi u blizini obiteljske kuće. Iz istog je otuđeno: motorna pila marke Stihl, fleksarica marke Einhel i bušilica nepoznate marke.

- J.Dž. uposlenik Uprave za šumarstvo HNŽ, prijavio je da dva lica vrše bespravnu sječu bukove šume na lokalitetu Crni Vrh, te je napomenuo da jednog od tih lica poznaje po nadimku, i da je isti s područja Gornji Vakuf/Uskoplje.

- U ul. Kralja Tomislava u Prozoru L.P. (1997.) iz Škrobućana, narušio je javni red i mir nepristojnim i drskim ponašanjem. Istom je izdan prekršajni nalog.

- B.Ć. (1952.) iz Prozora, prijavio je da je NN lice ostavilo ruksak u njegovom vozilu Škoda Octavia, koje se nalazilo parkirano u ulici Kralja Tomislava, dok se u ruksaku nalazio jedan pištolj marke Makarov, makaze za rezanje voća, boca rakije, hrana i tablete. Prijavitelj je pristupio u PS, gdje je uzeta izjava.