Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljeno je 5 kaznenih djela, nije bilo narušavanja javnog reda i mira. Također, nije zabilježena niti jedna prometna nesreća - objavljeno je u policijskom izvješću PU Konjic, a kojeg prenosi Radio Rama.

Izdvojeni događaji:

- R.A. (1976.) iz Zagreba, prijavio je u PP Prozor-Rama da je od strane nepoznatog počinitelja izvršena provala u njegovu nenastanjenu kuću u mjestu Ljubunci, prilikom čega su oštećena dvoja vrata, dok prijavitelju nije poznato je li bilo otuđenja stvari. Izvršen je policijski uviđaj.

- B.Dž. (1971.) iz mjesta Ripci telefonom je prijavio da G.V. prijeti njegovoj supruzi A.Dž.

- B.P. (1981.) iz mjesta Rumboci nazvao je telefonom PP Prozor-Rama te upućivao ozbiljne prijetnje policijskim službenicima Z.D., A.Š. i F.I.

- B.M. (1979.) iz Posušja prijavio je da je tijekom noći sa 6. na 7. studenog, od strane nepoznatog počinitelja otuđeno oko 200 litara dizel goriva iz teretnog motornog vozila Mercedes, vlasništvo GP KTM Brina, a koje je bilo parkirano u mjestu Sopot, na regionalnom putu R-418A, na mjestu gdje se izvode radovi.

- Dana 09. studenog putem telefona, u 23,30 sati, Č.F. iz Šćipa prijavio je da ga je u 23,10 sati na njegov mobilni telefon pozvalo lice s prekrivenog broja, koje mu je posovalo i upućivalo prijetnju da će mu baciti bombu na obiteljsku kuću.