Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljeno je 5 kaznenih dijela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira i dogodila se jedna prometna nesreća u kojoj nije bilo povrijeđenih - objavljeno je u policijskom izvješću PU Konjic.

Izdvojeni događaji:

- M.B. (1970.) iz Prozora, prijavio je da je N.D. (1970.) iz Bugojna protupravno zadržao njegov PMV marke Landrover, koje mu je prijavitelj dao na povjerenje.

- J.M. (1966.) iz Prozora, prijavio je da su neposretno prije prijave NN lica pokušala krađu njegovog automobila marke Škoda Fabia koje se nalazilo ispred obiteljske kuće u ulici Kralja Tomislava u Prozoru. Izlaskom patrole policije na mjesto događaja utvrđeno je da je polomljena brava vrata i kontakt brava vozila.

- Č.P. (1960.) iz mjesta Ometala, prijavio je da je tijekom noći s 4. na 5. listopada, od strane NN počinitelja, ispred njegove kuće, otuđeno putničko motorno vozilo marke Golf 3, te je isto pronašao ostavljeno na putu nedaleko od kuće.

- Z.K. (1964.) iz mjesta Ometala, putem telefona je prijavio da su tijekom noći s 4. na 5. listopada, iz garaže koja se nalazi uz obiteljsku kuću u mjestu Ometala, NN lica otuđila kompresor za zrak i biciklo.

- Djelatnik uprave šuma HNŽ S.M. prijavio je da je tijekom noći 6. na 7. listopada, od strane NN počinitelja, posječeno i odvezeno sedam stabala smrekove šume u području Grkašnica.

- I.T., župnik župe Uzdol, telefonski je prijavio zapovjedniku policijske postaje da su mu u mjestu Uzdol, za vrijeme i nakon mise, prijetili P.D. (1939.) i S.A. (1962.) iz Uzdola.