Na području PP Prozor/Rama u proteklom tjednu zabilježena su sljedeća događanja:

Kriminalitet: 4
Javni red i mir: 1
Promet: 1
Ozlijeđeni: 0

Izdvojeni događaji:

04.09.
M.M. (1989.) iz Prozora putem telefona prijavio da ga je u Ul. k. Tomislava fizički napao A.B. (1966.) iz Prozora. Na lice mjesta upućena policijska patrola, koja je poduzela potrebne mjere i radnje. Slijedi podnošenje prekršajne prijave.

02.09.
S.H. (1946.) iz Prozora prijavio da mu je od strane NN počinitelja u zadnjih 15 dana provaljeno u kuću u mjestu Gorača u kojoj nitko ne stanuje, te ne zna što je otuđeno.

L.M. (1956.) iz Prozora prijavio da mu je od strane NN počinitelja u zadnjih 7 dana ukradena motorna pila "STIHL" koja se nalazila u ne zaključanom pomoćnom objektu (garaža) u mjestu Jaklići.

08.09.
Patroli policije u mjestu Šćit, općina Prozor- Rama, obratila se L.C. (1973.) Tomislavgrad, te prijavila krađu novčanika u kome se nalazila osobna karta, vozačka dozvola i kartica za uplatu doprinosa, sva na ime prijaviteljice, te 1000 KM novca.

I.B. (1951.) iz Kuliješa opć. Kiseljak je patroli P.S. Prozor- Rama prijavila da joj je prilikom održavanja mise u mjestu Šćit od strane NN počinitelja otuđen novčanik u kome je bilo novca oko 95 KM, osobna iskaznica i mobitel nepoznate marke.

Radio Rama